bg uk

ЦЕНИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Цената за участие в логическата пъзел игра на DOMUS REBUS – Къщата На Загадките зависи от броя на участващите в нея.

След първоначалната online резервация в сайта, се заплаща в брой на каса на Easypay сума в размер на 30 лв. за запазване на избраната от Вас игра, а след това в деня и часа на игратa, на място се доплащат по 10 лв. за всеки участник. Така крайната цена се получава:

при отбор от двама души – общо 50 лв. (по 25 лв. на човек)

при отбор от трима души – общо 60 лв. (по 20 лв. на човек)

при отбор от четирима души – общо 70 лв. (по 17.50 лв. на човек)

при отбор от петима души – общо 80 лв. (по 16 лв. на човек)

Е, събрахте ли вече своя екип?
Резервирайте сега своя 1 час ‪#‎ЗАБАВЛЕНИЕ‬ на макс!

Резервация

За да резервирате една от нашите логически игри „The Missing Elements“ илиThe House of Cards разгледайте календара и изберете свободен час (означен в жълто), който е удобен за Вашия отбор и кликнете върху него.

Резервацията се състои в попълване на кратка резервационна форма, която ще се появи след като кликнете върху желания от ден и час.

След завършване на процеса на резервация и за да бъде тя гарантирана, необходимо е да платите сумата от 30 лв. най-късно до 48 часа преди часа на резервацията. Заплащането става изключително бързо и лесно във всеки един офис на Easypay с десетцифрения индивидуален код, който ще бъде изписан на монитора и ще получите по имейл след извършването на резервацията.

КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ отвори мистериозните си врати и очаква своите гости в стаите „The Missing Elements“ и „The House of Cards“

book-now (1)ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ИГРИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ ОЩЕ СЕГА!

НИВО НА ТРУДНОСТ:

“The Missing Elements“ – * * * *                          “The House Of Cards“ –  * * * * *

Нашият съвет: „Липсващите елементи“ е логическа пъзел стая подходяща за начинаещи или хора с малък опит в Real Life Escape Room игрите. Тя е по-плавен преход и въвежда играчите в същността на този тип стаи под формата на забавление, в което неусетно ставате по-добри с всяка следваща разгадана задача.

„Къщата на картите“ е с едно ниво по-сложна и по-детайлна стая, която може да затрудни по-малките и неопитни отбори. Ето защо е добре първо да усетите как функционира самата игра, за да може максимално да се насладите на успеха и във втората ни стая.

Без значение дали ви допада повече тематиката за романтичния Париж или пътешествията, уверяваме ви, че двете стаи са еднакво вълнуващи, интересни и въвличащи в сюжета си, така че да се слеете с героите и да забравите за реалността поне за час. А забавлението и в двете стаи НАИСТИНА не зависи от пол, възраст или физически дадености, единственото, което има значение е вашият приключенски дух и чувството ви за екипност.

 

Намерете липсващите парченца от пъзела или преживейте едно вълнуващо околосветско пътешествие и направете живота си по-интересен ОЩЕ СЕГА!

Най-нетърпеливите с въпроси и желание да се запишат за участие, могат да се свържат с нас на телефон – 0888 01 69 96.

Условия за конфиденциалност
Домус Ребус ООД пази данни в системата си, единствено свързани с Вашата резервация.

Отказ или промяна на резервация

Таксата за запазване на игра (30 лв.) не подлежи на възстановяване при отказ на резервация, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Но все пак, ако се налага да промените часа на резервацията си по каквато и да е причина, моля уведомете ни най-късно до 48 часа преди резервирания час. Ние ще направим всичко възможно спрямо ситуацията и ще се опитаме да намерим свободен и удобен за Вас час в календара, в който да можем да преместим резервацията Ви.

 

ГАРАНТИРАМЕ ВИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ!

Очакваме Ви!