bg uk

DOMUS REBUS – Къщата на Загадките е първата логическа пъзел стая в Пловдив, която Ви вкарва в един приказен свят и докато следвате логическата нишка на играта, се потапяте толкова дълбоко в Историята и сюжета, че забравяте реалността за цели 60 минути! Искате ли да пробвате най-модерното забавление от ново измерение в Пловдив?

Искате ли да изпитате силен положителен адреналин, да провокирате инстинктите си, своята съобразителност, наблюдателност и логична мисъл? Къщата на Загадките ще Ви даде всичко това!

Искате ли да прекарате качествено време с роднини, приятели, колеги и обединявайки сили да се опитате да преминете през препятствията на Къщата на Загадките, които ТЯ ще ви предложи в изобилие?

Искате ли да имате незабравими и вълнуващи спомени, които дълго време след играта да разказвате и да споделяте с членовете на Вашия отбор?

Ще позволите ли на Къщата на Загадките да провокира усещането Ви за време, за да бъдете в последствие изумени колко по-различно могат да бъдат преживени 60 минути?

ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ЛИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО,

КОЕТО САМО 30% В СВЕТОВЕН МАЩАБ УСПЯВАТ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ?

Използвай своята интелигентност

Намирай следите, решавай загадките, открий ключа към свободата

И никога, никога не забравяй – всичко може да е част от Играта и всичко е просто една Игра

Мислиш, че е лесно да избягаш от стаята на загадките?

DOMUS REBUS ТЕ ПРЕДИЗВИКВА!

ОТБОРИ

ПОБЕДИТЕЛИ

ОСМЕЛИЛИ СЕ

ИГРАЧИ