+359 888 01 69 96

Супер намаление за рождения ден на DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ в Пловдив!

Супер намаление за рождения ден на DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ в Пловдив!

 🎁  🎂   🌟  По случай втората годишнина на DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ в Пловдив ще празнуваме цели 10 дни с голямо НАМАЛЕНИЕ и ЛАКОМСТВА!    🎁  🎂   🌟

На 01.11.2014 г. – точно преди 2 година, в деня на НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ DOMUS REBUS положи основата на логическото мислене извън стереотипа. Заехме се с отговорната мисия да генерираме интелектуалния потенциал на ПЛОВДИВ и гостите на града, да ги подтикнем към това да работят заедно и да пробудим у тях удоволствието да мислят, докато се забавляват.
Хиляди се осмелиха да прекрачат прага на „Къщата на Загадките“ и да се изправят пред вълнуващите ни стаи на загадките! Днес сме горди да кажем, че жадните за мислене приключенци непрекъснато растат, а интересът към логическите пъзел стаи не спира да расте!

2 години DOMUS REBUS PLOVDIV - Copy

ГРАБНЕТЕ 20 % НАМАЛЕНИЕ:

при отбор от 2 души – общо 40 лв. (по 20 лв. на човек)

при отбор от 3 души – общо 48 лв. (по 16 лв. на човек)

при отбор от 4 души – общо 56 лв. (по 14 лв. на човек)

при отбор от 5 души – общо 65 лв. (по 13 лв. на човек)

DOMUS REBUS ROJDEN DEN 2 godini

Условия на кампанията:

  • Всички отбори могат да участват в игрите на DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ и да се възползват от правото на 20 % отстъпка в рамките на 10 дни от 01.11.2016 г.  до 10.11.2016 г. включително.
  • Играчите запазват една от двете тематични игри в таблицата за резервации https://domusrebus.com/ceni-i-rezervacii/, за да получат 10-цифрен код за плащане на капаро в размер на 30 лв. в брой на каса на Easypay и заплащат остатъка от дължимата сума на място в „Къщата на Загадките“.
  • Таксата за запазване на игра (30 лв.) не подлежи на възстановяване при отказ на резервация, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Нашият съвет за начинаещите групи:

“The Missing Elements“ 

е логическа пъзел стая подходяща за начинаещи или хора с малък опит в Real Life Escape Room игрите. Тя е по-плавен преход и въвежда играчите в същността на този тип стаи под формата на забавление, в което неусетно ставате по-добри с всяка следваща разгадана задача. Ето защо, ако сте отбор от играчи новобранци, то най-добре ще се справите с тази стая, затова започнете с нея!

“The House Of Cards“

е с едно ниво по-сложна и по-детайлна стая, която може да затрудни по-малките и неопитни отбори. Ето защо е добре първо да усетите как функционира самата игра, за да може максимално да се насладите на успеха и във втората ни стая.

Без значение дали ви допада повече тематиката за романтичния Париж или пътешествията, уверяваме ви, че двете стаи са еднакво вълнуващи, интересни и въвличащи в сюжета си, така че да се слеете с героите и да забравите за реалността поне за час. А забавлението и в двете стаи НАИСТИНА не зависи от пол, възраст или физически дадености, единственото, което има значение е вашият приключенски дух и чувството ви за екипност.

 

domus rebus, математичреска загадка, логическа задачаСПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СУПЕР ОФЕРТА С ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ и следете FaceBook страницата ни всекидневно, за нова порция логически загадки, математически задачи, оптични илюзии и активна гимнастика за ума.

https://www.facebook.com/domusrebus

 

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 ☎ 0888 01 69 96 ☎

ИЛИ СИ ЗАПАЗЕТЕ 1 ЧАС ЗАБАВЛЕНИЕ НА МАКС, ОЩЕ СЕГА:

  https://domusrebus.com/ceni-i-rezervacii/

 

Коментари чрез Facebook

коментара