bg uk

+359 888 01 69 96

Цената за участие в логическите пъзел стаи на загадките в DOMUS REBUS – „Къщата На Загадките“ зависи от броя на участващите в нея.

Е, събрахте ли вече своя екип?
Резервирайте сега 1 час ЗАБАВЛЕНИЕ на макс!

За да резервирате една от нашите логически Стаи със загадки „The Missing Elements“ или “The House of Cards разгледайте календара и изберете свободен час (означен в жълто), който е удобен за вашия отбор и кликнете върху него.
Попълвате кратка резервационна форма, която ще се появи след като изберете желания от ден и час.
След завършване на резервацията и за да бъде тя гарантирана, е необходимо да платите сумата от 30 лв. капаро най-късно до 48 часа преди часа на резервацията. Заплащането става изключително бързо и лесно във всеки един офис на Easypay с десетцифрения индивидуален код, който ще бъде изписан на монитора и ще получите по имейл като потвърждение след извършването на резервацията.

Намерете липсващите парченца от пъзела или

преживейте едно вълнуващо околосветско пътешествие

и направете живота си по-интересен ОЩЕ СЕГА!

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИГРИТЕ ТУК :

Условия за конфиденциалност
Домус Ребус ООД пази данни в системата си, единствено свързани с Вашата резервация.

Отказ или промяна на резервация

Таксата за запазване на игра (30 лв.) не подлежи на възстановяване при отказ на резервация, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Но все пак, ако се налага да промените часа на резервацията си по каквато и да е причина, моля уведомете ни най-късно до 48 часа преди резервирания час. Ние ще направим всичко възможно спрямо ситуацията и ще се опитаме да намерим свободен и удобен за вас час в календара, в който да можем да преместим резервацията.

 

ГАРАНТИРАМЕ ВИ ПРИКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ!

 ☎ 0888 01 69 96