+359 888 01 69 96

СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ ЗА ДЕЦА и цялото семейство!

DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ са първите логически пъзел Стаи със загадки в Пловдив, които ви вкарват в един приказен свят и докато следвате логическата нишка на играта, се потапяте толкова дълбоко в Историята и сюжета, че забравяте реалността за цели 60 минути! 


КАКВО Е ЛОГИЧЕСКА СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ?

Стая със загадки е стая, която на пръв поглед е съвсем обикновена, но всъщност крие много тайни и изненади. Като главни герои в Стаята на загадките, вие ще трябва да откриете всички скрити улики, да отваряте катинари, шкафчета, сейфове, да сглобявате пъзели, да търсите скрити послания и да използвате познати предмети по нестандартен начин.

В основата си Escape room е екипна игра. Тя изисква добра комуникация между играчите. Ето защо Стаята на загадките е и чудесно средство за социализиране на децата. Нещо повече – тя създава у тях усещане за цялостност и значимост. В нея всяко едно дете осъзнава колко ценна част от отбора е. И независимо от изхода на играта, то ще получи вътрешно удовлетворение от факта, че със своите действия е допринесло за общата победа.

ЗАЩО СТАЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЦА?

Умствените предизвикателства под всяка форма са изключително важни и препоръчителни за развитието на детския интелект и са прекрасен начин да се разнообразите от сивото ежедневие и да прекарате пълноценно времето си с любимите хора. В тази логическа пъзел игра децата ще бъдат предизвикани да използват капацитета на мозъка си по толкова интензивен и приятен начин, че по-добра „гимнастика на мозъка“ от това – здраве му кажете!

Стаята на загадките е не само 1 час забавление, но тя има и образователен характер. Escape room предоставя на децата и възможността да мислят логично. Задачите, пред които се изправят изискват анализ и размишление. Това стимулира тяхната мозъчна активност, умението за работа в екип и развива логиката им. 

ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА НА ДЕТЕТО СИ!

Позволете ни да пуснем децата ви в една уникална Стая със загадки за 1 час и вижте как това ще промени живота им! От тях се иска да работят в екип и да решат всички задачи, но те не са сами в борбата с предизвикателствата. Ние ги виждаме и чуваме във всеки един момент и даваме жокери, които те сами трябва да преценят как да използват.
Стаята на загадките е нещо ново и необичайно. Тя е един усъвършенстван модел на всички компютърни игри, които детето ви е играло до този момент. В Escape room загадките са реални, участниците са истински, а адреналинът е в пъти повече от компютърните игри. Сигурни сме, че играта ще привлече интереса на детето ви. Ще предизвика любопитството му. Ще го впечатли. Ще го завладее. Всъщност, вярваме, че играта ще увлече дори и вас.


СПЕЦИАЛНО ВРЕМЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО

Доведете своите близки и се подгответе да ги видите в съвсем нова светлина, за която дори не сте предполагали. Докато се смеете без дъх, гризете ноктите си в трескаво напрежение, заради отброяващия часовник или сияете от гордост при решаването на поредната загадка, ще откриете черти в характера на вашите роднини, за които дори не сте подозирали!

Играта в Стая на загадките е най-добрият тиймбилгинд за вашето семейство, защото играчите трябва да работят като един човек – някой ще бъде очите, друг математическият мозък, трети логическата мисъл, четвърти находчивостта, а други, сръчността на ръцете, които поставят всеки елемент на правилното място.

Логическата пъзел Стая със загадки за деца – „Изгубени в Париж“ ще ви вкара по много впечатляващ начин в един приказно-вълшебен свят, който оживява в надпревара с времето през лятото на далечната 1935-та година в Париж, където двама влюбени ще търсят липсващите парченца, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Под звуците на романтични френски шансони, децата ще се насладят на интересно пътуване до чужда страна, без дори още да са получили задграничния си паспорт!

НЕЗАБРАВИМ РОЖДЕН ДЕН В СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ В ПЛОВДИВ

☎ 0888 01 69 96