+359 888 01 69 96

СТАИ НА ЗАГАДКИТЕ в ПЛОВДИВ

DOMUS REBUS „Къщата на Загадките“ предлага две вълнуващи Стаи със загадки, които предизвикват всичките ви сетива, емоции и интелект по един специален и неповторим начин.

LOST IN PARIS / ИЗГУБЕНИ В ПАРИЖ

Тази Стая на загадките ще ви вкара неусетно в един приказно-вълшебен свят, който оживява в безмилостна надпревара с времето през лятото на далечната 1935-та година в Париж, където двама влюбени ще търсят липсващите парченца, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Дали двете влюбени сърца ще затуптят отново в един ритъм, след дългата раздяла…зависи само от уменията на хората, дръзнали да прекрачат прага на „Къщата на Загадките“.

НИВО НА ТРУДНОСТ: * * * *

THE HOUSE OF CARDS/ КЪЩАТА НА КАРТИТЕ

За съжаление тази стая вече НЕ работи!

Вашият директен билет към миналото, историята и културата на Пловдив и България. Ако искате да се слеете с ролята на пътешественик-изследовател, който ще Ви поведе на околосветско пътешествие, научавайки любопитни, реални исторически факти за град Пловдив и България и връзката им със света, като за разгадаването на мистерията ще трябва да използвате и разчитате всякакъв вид карти – географски, покер, таро и т.н, то DOMUS REBUS е вашето място!

НИВО НА ТРУДНОСТ: * * * * * 


ИЗБЕРЕТЕ ЕДНА ОТ ДВЕТЕ ИГРИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ ОЩЕ СЕГА!

НАШИЯТ СЪВЕТ:

ЛИПСВАЩИТЕ ЕЛЕМЕНТИ

DOMUS REBUS_escape room_THE missing elements

„THE MISSING ELEMENTS“ е логическа пъзел Стая със загадки подходяща за начинаещи или хора с малък опит в escape room игрите. Тя е по-плавен преход и въвежда играчите в същността на този тип стаи под формата на забавление, в което неусетно ставате по-добри с всяка следваща разгадана задача. Стаята следва много ясна и последователна логика за разгадаване на всички загадки, което помага по-лесно да се ориентирате.

КЪЩАТА НА КАРТИТЕ

DOMUS REBUS_escape room_THE HOUSE OF CARDS 1

„THE HOUSE OF CARDS“ е с едно ниво по-сложна и по-детайлна Стая на загадките, която може да затрудни по-малобройните и неопитни отбори. Ето защо е добре първо да усетите как функционира самата игра, за да може максимално да се насладите на успеха и във втората ни стая. Влезте в обувките на пътешественик-изследовател и се забавлявайте, както никога досега!

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

DOMUS REBUS escape room Plovdiv

Без значение дали ви допада повече тематиката за романтичния Париж или пътешествията, уверяваме ви, че двете Стаи са еднакво вълнуващи, интересни и въвличащи в сюжета си, така че да се слеете с героите и да забравите за реалността поне за час. А забавлението и в двете стаи НАИСТИНА не зависи от пол, възраст или физически дадености, единственото, което има значение е вашият приключенски дух и чувството ви за екипност.


НАШИТЕ ЖОКЕРИ ЗА ВАШЕТО УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ:

DOMUS REBUS_stai na zagadkite_otbor

НЕ СТОЙТЕ ПРОСТО ТАКА! ОГЛЕДАЙТЕ СТАЯТА И СЕ ОРИЕНТИРАЙТЕ!

Има улики, разпръснати из цялата Стая на загадките, дори на най-неочакваните места могат да крият ценни тайни. Премествайте предмети, докосвайте повърхностите за скрити кодове, отмествайте, завъртайте, обръщайте и отворете колкото се може повече сейфове, кутии, брави или катинари, за да откриете всички липсващи части, ключове или подсказки. Понякога дори нещо наглед непотребно може да се окаже ключова улика във важен момент от логическата игра и да ви помогне да продължите.

DOMUS REBUS_stai na zagadkite_uliki

СПОДЕЛЕТЕ ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ НАМЕРИЛИ С ВАШИТЕ СЪОТБОРНИЦИ!

Единственият начин за преминаване успешно на Играта и за решаване на всички главоблъсканици е като събирате на едно място уликите, за да може всеки участник да ги вижда. Понякога, за да отворите една ключалка ще са ви нужни две или три улики. Съберете всичко заедно и работете като един човек – някой ще бъде очите, друг математическият мозък, трети логическата мисъл, четвърти находчивостта, а пети, сръчността на ръцете, които поставят всеки елемент на правилното място.

DOMUS REBUS_stai na zagadkite_igra

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА И ВСИЧКО Е ПРОСТО ИГРА!

Най-важното нещо, за да успеете да избягате от Стаята на загадките, е да се забавлявате и да бъдете един сплотен и комуникативен отбор. Един час минава като миг, но ако използвате времето рационално, не се поддавате на паниката и действате хладнокръвно и с усмивка, забавлението ви ще бъде 100 % гарантирано. Ние ви виждаме и чуваме през цялото време и ще ви помагаме ако се налага, затова следете за жокерите.