+359 888 01 69 96

DOMUS REBUS Escape Room Plovdiv получи Сертификат за Отличие TripAdvisor 2017

DOMUS REBUS Escape Room Plovdiv получи Сертификат за Отличие TripAdvisor 2017

DOMUS REBUS Escape Room Plovdiv е определена за най-добрата логическа пъзел игра в града под тепетата.

„Къщата на Загадките“ е първата логическа пъзел стая в Пловдив и заслужено получи Сертификат за Отличие от TripAdvisor – най-големият сайт за туризъм в света.

Наградата се връчва на базата на оценките и мненията, публикувани на сайта на TripAdvisor  от играчите, които са се сблъскали и преборили с многобройните пъзели и логически предизвикателства на „Къщата на Загадките“.

Екипът на DOMUS REBUS споделя:

„Това за нас е най-голямото свидетелство, че усилията, които полагаме не са напразни. Доброто преживяване за всичките ни посетители е гарантирано и придружено с много усмивки и настроение. Най-голямото ни желание е нашите пъзел игри и стаи на загадките да оставят траен спомен у играчите, за който дълго да разказват и стотиците отлични оценки са гаранция за това.“

„Получаването на „Сертификат за Отличие“ от TripAdvisor ни направи много горди от постижението и бихме искали да благодарим на всички, които отделиха време да напишат коментар за нас! Няма по-голямо признание за добре свършената работа от вашите думи. Този тип награда ни стимулира да продължаваме да предоставяме отлично и качествено обслужване“, споделят от DOMUS REBUS Escape Room Plovdiv.

Сертификатът се връчва на бизнеси в сферата на забавлението и „задължителните неща, които трябва да направиш, когато си в Пловдив“! При избора на победителите TripAdvisor използва алгоритъм, базиран на рейтинга на коментарите на посетителите през последната една година. Получатели на сертификата са атракции от целия свят, които непрекъснато са предоставяли качествено преживяване на клиента.

Разгледайте профила ни в TripAdvisor и оставете своето мнение ТУК!

 

Domus Rebus Escape Room Plovdiv

 

 

За TripAdvisor:

TripAdvisor е най-големият сайт за пътувания.  Сайтовете с логото на TripAdvisor създават най-голямата общност на пътешественици в света, достигайки до 340 милиона уникални посетители и 350 милиона ревюта и мнения за 6.5 милиона места за настаняване, ресторанти и атракции.

 

Коментари чрез Facebook

коментара