+359 888 01 69 96

Кои са създателите на първата логическа пъзел стая със загадки в Пловдив

  • Кои сме ние?

Ние сме Жоро и Натали, двама лудо влюбени в родния ни град ентусиасти, приключенци и новатори, които силно вярват, че могат и дори вече променят света, като създадохме първата логическа пъзел стая със загадки в Пловдив!

1460006_573623006072653_7309105576886496925_n

  • Какво ни мотивира да направим първата Escape Room Real Life Quest игра в Пловдив?

Споделена любов към най-стария град в Европа и 6–тия най-стар град в света – Пловдив!

  • Как започна всичко?

Преди време аз и мъжа ми имахме късмета да попаднем на място в чужбина, което толкова ни заинтригува и въодушеви, че още след излизането си от конкретното помещение, двамата си казахме – това е нещото, с което можем и искаме да допринесем за разнообразяването и увеличаването на културно-развлекателния живот в любимия ни град.

Живот, който едно оперно-филхармонично дружество, един театър, няколкото кино-центъра, дискотеки, няколкото приятни бара, и най-вече многото кръчми вероятно не задоволяват изцяло нуждата от места за развлечение и за отпускащо и разтоварващо прекарване на свободното си време, особено за определена група хора.

За всички хора, които имат желанието за прекарване на свободното си време в атмосфера на интелектуално предизвикателство, съчетано с отборна работа и дух. Това последното за съжаление е прекалено рядко срещано явление в нашата страна и това, че проектът ни е изключително така ориентиран е една от основните причини да го обичаме толкова много.

  • Какво прави „Къщата на Загадките“ толкова специална?

Тя предлага занимание, което насърчава хората да работят в екип и им доказва, че често да се справиш с определено предизвикателство е много по-лесно и несъизмеримо по-приятно заедно с други хора, отколкото сам. И всичко това в една приятна, мистериозна и вълнуваща атмосфера, за постигането на която сме инвестирали всичката ни фантазия, желание и любов.

И освен това – нека не забравяме една важна житейска истина – „Споделената болка е половин болка, а споделеното щастие е двойно щастие“. Ето защо в Къщата щастието и удоволствието могат да са най-малко двойни. Това при отбор от двама души. Ако отборът ви е съставен от 5 човека – е, тогава може сами да сметнете колко ще ви стане удоволствието и щастието по време на играта и след нея.

Вероятно така написано е прекалено общо и трудно разбираемо. Но, за да усетите тръпката наречена #DOMUSREBUS – Пловдив, просто трябва да се отдадете на изкушението и да преборите сили с единствената по рода си стая пълна с предизвикателства.

„КЪЩАТА НА ЗАГАДКИТЕ“ ВИ ПРЕДИЗВИКВА!

ОСМЕЛЯВАТЕ ЛИ СЕ?

 

02_February

 

Коментари чрез Facebook

коментара