+359 888 01 69 96

МЕСЕЦ НА НОВИТЕ ЗНАНИЯ В DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ в Пловдив

💡 📢 💡 МЕСЕЦ НА НОВИТЕ ЗНАНИЯ В DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ 💡 🔎 💡
Само през септември всички ученици и студенти от 15 до 25 години играят с 20% намаление 👏
Дайте шанс на детето си да се научи да се справя с проблеми, да намира решения и да работи в екип в първата логическа #пъзел #стая със #загадки в #ПЛОВДИВ 👌 🔝

DOMUS REBUS NEW SKILLS 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАЩО „МЕСЕЦ НА НОВИТЕ ЗНАНИЯ“?

DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“ предлага на младите и ученолюбиви хора да избягат от реалността за 60 минути, но не за да се потопят във фалшивата реалност на модерните компютърни технологии, а точно обратното! Вместо да местят мишката пред екрана, те ще станат наши „опитни мишки“ и главни герои в един вълнуващ филм, затворени в стая, където нищо не е такова, каквото изглежда – обичайните предмети от ежедневието, ще трябва да използват по нестандартен начин, което ще стимулира тяхното въображение и изобретателност. Ще се срещнат с много препятствия и проблеми, за които ще трябва да намерят решение, ще се сблъскат с куп логически предизвикателства, математически задачи, оптични загадки, ребуси и пъзели, които ще трябва да подредят, но преди всичко това, ще трябва да се научат да работят в екип и да оцеляват като един човек, защото изходът е само един и разполагат само с един час, за да успеят за избягат от стаята!

Не забравяйте, че да движите и напрягате мозъка си е изключително важно!

Умствените предизвикателства под всяка форма са силно препоръчителни в младежката възраст на човека.

Решаването на кръстословици, судоку и всякакви други подобни логически и мисловни игри, стимулира и поддържа мозъка млад. И точно тук попадате в истинската специалност на DOMUS REBUS.

В тази игра младите хора ще бъдат предизвикани да използват капацитета на мозъка си по толкова интензивен и приятен начин, че по-добра „гимнастика на ума“ от това – здраве му кажете!

 

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ 20 % НАМАЛЕНИЕ:

при отбор от двама души – общо 40 лв. (по 20 лв. на човек)

при отбор от трима души – общо 48 лв. (по 16 лв. на човек)

при отбор от четирима души – общо 56 лв. (по 14 лв. на човек)

при отбор от петима души – общо 65 лв. (по 13 лв. на човек)

Условия на кампанията:

  • Всички ученици и студенти на възраст от 15 до 25 години (включително) могат да участват в игрите на DOMUS REBUS – „Къщата на Загадките“
  • Играчите са длъжни да предоставят документ, удостоверяващ тяхната възраст и студентски статус (бележник или студентска книжка)
  • Играчите запазват една от двете тематични игри в таблицата за резервации https://domusrebus.com/ceni-i-rezervacii/, за да получат 10-цифрен код за плащане на капаро в размер на 30 лв. в брой на каса на Easypay и заплащат остатъка от дължимата сума на място в „Къщата на Загадките“.
  • Таксата за запазване на игра (30 лв.) не подлежи на възстановяване при отказ на резервация, както и при неявяване на групата в часа на резервацията.

Нашият съвет за начинаещите групи:

“The Missing Elements“ 

е логическа пъзел стая подходяща за начинаещи или хора с малък опит в Real Life Escape Room игрите. Тя е по-плавен преход и въвежда играчите в същността на този тип стаи под формата на забавление, в което неусетно ставате по-добри с всяка следваща разгадана задача. Ето защо, ако сте отбор от играчи новобранци, то най-добре ще се справите с тази стая, затова започнете с нея!

“The House Of Cards“

е с едно ниво по-сложна и по-детайлна стая, която може да затрудни по-малките и неопитни отбори. Ето защо е добре първо да усетите как функционира самата игра, за да може максимално да се насладите на успеха и във втората ни стая.

Без значение дали ви допада повече тематиката за романтичния Париж или пътешествията, уверяваме ви, че двете стаи са еднакво вълнуващи, интересни и въвличащи в сюжета си, така че да се слеете с героите и да забравите за реалността поне за час. А забавлението и в двете стаи НАИСТИНА не зависи от пол, възраст или физически дадености, единственото, което има значение е вашият приключенски дух и чувството ви за екипност.

 

domus rebus, математичреска загадка, логическа задачаСПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СУПЕР ОФЕРТА С ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ и следете FaceBook страницата ни всекидневно, за нова порция логически загадки, математически задачи, оптични илюзии и активна гимнастика за ума.

https://www.facebook.com/domusrebus

 

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 ☎ 0888 01 69 96 ☎

ИЛИ СИ ЗАПАЗЕТЕ 1 ЧАС ЗАБАВЛЕНИЕ НА МАКС, ОЩЕ СЕГА:

  https://domusrebus.com/ceni-i-rezervacii/